L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut de Cultura, destinarà més d’un milió d’euros a restaurar quatre ateneus de la ciutat, un dels quals és el Centre Sant Vicenç de Sarrià.

A través del Programa per a la rehabilitació d’auditoris i teatres d’entitats culturals sense afany de lucre, el consistori té el doble objectiu de donar suport als centres de proximitat als barris i retornar el protagonisme a les entitats culturals de base participativa.

A part del Centre Sant Vicenç, l’Ajuntament també millorarà el Centre Moral de Gràcia i els Lluïsos, tant els de Gràcia com els d’Horta. En aquest sentit, es faran obres relatives a millorar la seguretat, insonorització i accessibilitat, a més de la supressió de barreres arquitectòniques.

Concretament, en el Centre Sant Vicenç de Sarrià ja es troba immers en el procés de reforma del seu teatre, construït l’any 1905, i del qual ja ha acabat la primera fase dels treballs. Properament, s’actuarà en una segona sala per renovar-la totalment, però mantenint l’estil de teatre a la italiana que té en l’actualitat i adaptant-la a les normatives vigents.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram