Concerts, correfocs, exposicions tallers… Tot això i molt més és el que s’inclou en el programa d’enguany de la Festa Major de Sant Gervasi que donarà el tret de sortida aquest divendres i que acollirà diverses activitats fins el proper dia 17.

El grup Kayomalayo serà l’encarregat d’encetar la Festa Major amb un concert que es farà divendres a la plaça Bonanova. El dissabte serà el torn del tradicional correfoc que anirà des dels jardins de Ca n’Altamira fins a la mateixa plaça, on hi haurà un sopar i l’actuació de The Beaties Music Grup, amb un concert homenatge als Beatles.

Per tancar el primer cap de setmana de festa, el diumenge es podrà tastar algun dels tallers que ofereix el Centre Cívic Vil·la Florida o ballar sardanes a la plaça de Cardona.

Les activtats entre setmana començaran el dimarts dia 12 amb un concert gòspel a la plaça de Molina.

El dimecres serà el dia de la gent gran ja que el Centre Cívic Vil·la Florida acollirà el seu berenar i ball de Festa Major. En canvi, dijous serà el torn dels nens amb una festa infantil a la plaça Cardona, un concert de les escoles de música, una botifarrada popular i el jazz del Lucky Guri, a partir de les 18h a la plaça Frederic Soler.

El segon divendres de festa, el dia 15 de juny, els Jardins de Brusi seran l’escenari d’un espectacle per als més petits. A partir de les 21h, els DJ més novells podran debutar punxant i, seguidament, començarà el concert jove de la Festa Major on actuaran els grups guanyadors del 3r concurs de maquetes de la Festa Major de Sant Gervasi.

El Centre Cívic Pere Pruna organitza per dissabte dia 16 un itinerari pels jardins del Bosc Bertran i el barri de Sant Gervasi. A la tarda tindrà lloc la festa màgica de la Bonanova, amb sopar a la fresa, castells de focs i balls.

Per acabar, diumenge 17 al matí, a la plaça de la Bonanova, es farà una xocolatada, un campionat de futbol de botons i un concurs de pintura ràpida.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram