150 botiguers i 15.000 visitants

Els comerciants de l’Eix Sarrià van sortir dissabte al carrer per celebrar la XVII Mostra de Comerç que va acollir a més de 150 participants. En aquesta trobada van voler donar a conèixer i promocionar els seus productes tot gaudint d’un dia de diversió i alegria amb els seus clients.

ORGANITZACIÓ

Des de Plaça Artós fins a Plaça Sarrià el carrer es va omplir de parades de roba, complements o parament de la llar i d’altres stands corresponents a la Fira d’Artesania que enguany celebrava la seva tretzena edició.

En aquests espais on normalment és agradable sortir a passejar, el dissabte es feia difícil circular degut als 15.000 assistents que es van donar cita en aquesta activitat.

A partir de la Plaça de Sarrià la situació no variava gaire. I es que deu carpes i una zona amb música, inflables i tallers i activitats pels més petits, acollien la Fira Gastronòmica, la sisena que organitza l’Eix. Tot un espai d’esbarjo i bona teca que es va convertir en una parada obligada pels ciutadans.

El President de l’Eix Comercial Sarrià, Salvador Vendrell, explica que “es tracta d’una de les activitats més exitoses promogudes des de l’Eix”.

A més, són un aparador diferent per dinamitzar el comerç i captar nous clients que es facin assidus als establiments de Sarrià-Sant Gervasi.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram