Menys problemes per a trobar aparcament

Arribar a casa després d’un llarg dia de feina i no trobar aparcament resulta molt pesat. Però sortir a fer un passeig i haver de sortejar les motocicletes que resten a les voreres tampoc és plat de bon gust. Els veïns del barri de les Tres Torres deixaran de patir aquest problema ja que han començat les obres d’un nou aparcament subterrani que es troba en els jardins de Roig i Raventós.

Amb aquest nou pàrquing s’aconseguiran 5 plantes que proporcionaran espai per a 300 cotxes i motos que tornaran els carrers als veïns i dinamitzaran la vida al barri.

A més, la construcció d’aquest espai no ha tingut cap cost pel consistori ja que el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) és el concesionari del terreny.

El regidor del Districte, Joan Puigdollers, s’ha mostrat molt orgullòs de l’acord assolit. “El barri surt guanyant per partida doble. Per una banda, aconsegueix un aparcament de cinc plantes amb cost zero, i d’altra banda, es renoven uns jardins que farem més accessibles”, ha afirmat el regidor Puigdollers.

Els veïns però hauran d’esperar una mica. S’estima que les obres finalitzaràn en quinze mesos i que la urbanització del parc podria allargar-se durant cinc mesos més.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram