Plaça del Consell de la Vila "on es destrueix el patrimoni"

Un dels carrers que l’entitat va modificar. Foto: Defensem Can Raventós

La plataforma Defensem Can Raventós va modificar fa uns dies els noms dels carrers de Sarrià per reivindicar la represa de les negociacions de la permuta que serviria per tirar enrere els pisos que s’han de fer a Can Raventós i denunciar “la inacció de l’equip de govern”. Es tracta d’una acció coordinada a diferents carrers que es va dur a terme el 26 d’abril.

“Carrer calor sense refugi climàtic”, “Carrer dels pisos que valen un Potosí”, “Plaça del Consell de la Vila on es destrueix el patrimoni” o “Carrer d’operació encoberta” són alguns dels cartells que la plataforma va enganxar als carrers del barri.

I és que l’entitat continua reivindicant Can Raventós com un “espai òptim” per ser una zona verda i un edifici d’ús públic. “Podria allotjar les entitats del barri que no tenen lloc, com les de cultura popular o els joves”, expliquen. A més, la plataforma també creu que aquests usos es podrien combinar amb un centre de dia per a gent gran perquè “són usos complementaris dels quals Sarrià en té un dèficit total”.

Amb tot, el comunicat de Defensem Can Raventós acaba dient que a Sarrià “no li calen més pisos de luxe que expulsen les veïnes del barri” i insisteix a demanar a l’empresa promotora dels pisos, CORP, a negociar per la permuta de l’espai.

Jaume Collboni: “Amb els pisos de Can Raventós no hi ha hagut marge de maniobra”
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram