El portaveu del grup municipal Trias per Barcelona, Jordi Martí, en declaracions als mitjans. Autor: Blanca Blay/ACN

Trias per Barcelona – Junts per Catalunya va reclamar dissabte al govern de Collboni que recuperi el mític Tramvia Blau que fa sis anys que està sense servei. El grup municipal va fer una acció reivindicativa amb entitats veïnals el passat dissabte 3 de febrer a la plaça Kennedy amb fotografies antigues i dibuixos.

El tramvia és una “icona” de la ciutat i els barris de Sarrià-Sant Gervasi

El portaveu del grup municipal, Jordi Martí, va recordar que el tramvia és una “icona” de la ciutat i els barris de Sarrià-Sant Gervasi i va reivindicar que el servei torni a circular per l’Avinguda Tibidabo. Martí va dirigir-se a Collboni per reclamar-li que aprovi el projecte i que el comenci aquest mandat. Segons va declarar, quan van tenir via oberta de diàleg amb el PSC per a un futur govern de coalició van posar damunt la taula el projecte de recuperació del Tramvia Blau.

Va apel·lar al “dialeg i consens” necessaris en aquest tipus de projectes i va subratllar que Trias per Barcelona és le primer partit polític al districte. Per tot plegat, va exigir a l’alcalde que s’assegués per poder veure resultats aquest mandat.

Antiga parada del Tramvia Blau. Foto: Blanca Blay/ACN

El regidor va lamentar que després de sis anys no hi hagi cap perspectiva concreta de recuperació del servei i va reiterar la necessitat que el tramvia torni a pujar i baixar per l’Avinguda Tibidabo des de la plaça Kennedy fins a la plaça del Doctor Andreu, donant servei públic a veïns i a turistes.”El que necessitem és que s’aprovi el projecte i que en aquest mandat puguem veure’n l’inici, va dir.

“El projecte pot ser una bona excusa perquè el districte vegi la llum”

TriasxBCN va instar Collboni a asseure’s a pactar els projectes, tant del tipus de vagons com de la reurbanització a la zona. “Volem que la inversió es faci”, va afegir Martí, que es va queixar que el districte de Sarrià-Sant Gervasi és “el vagó de cua en inversions” del govern municipal “de tota la vida”. “El projecte pot ser una bona excusa perquè el districte vegi la llum”, va concloure.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram