L’equip d’UxB a les municipals. UPxB

Unitat per Barcelona (UxB) és la coalició que formen Esquerra Republicana de Catalunya, Reagrupament i Democràcia Catalana de cara a les eleccions municipals. Segons aquesta formació, el districte de Sarrià-Sant Gervasi mai ha format part de les prioritats de l’Ajuntament i cal posar remei a aquest greuge. En aquest sentit, els seus tres gran eixos per revertir aquesta situació són millores en matèria de mobilitat, la creació de nous equipaments, potenciar el transport públic i aconseguir una “autèntica” implicació dels veïns del districte en la presa de decisions dels temes més rellevants per al territori.

MOBILITAT

En qüestió de mobilitat UxB proposa crear més carrils bici a eixos com Via Augusta, General Mitre, Craywinckel o el passeig de Sant Gervasi. També vol crear un servei de transport nocturn i noves zones de pàrquing a Vallvidrera, optimitzar la freqüència de pas i el recorregut dels busos de barri i recuperar els antics senders que porten a Vallvidrera.

SEGURETAT

En matèria de seguretat, es reforçarà la vigilància forestal a Vallvidrera, Tibidabo i les Planes i es duran a terme campanyes de civisme a l’entorn de zones d’oci com la del carrer Santaló.

URBANISME

Un dels punts més destacats pel que fa a l’urbanisme és el de potenciar l’atractiu turístic, cultural i arquitectònic de l’avinguda Tibidabo i d’altres punts del districte. També s’impulsarà la creació d’un aparcament a la plaça Pep Ventura i es reurbanitzarà el car­rer Vergós. Per últim, es crearà un llistat d’elements històrics del districte que cal preservar.

CULTURA I ESPORT

En aquest apartat, UxB continuarà la tasca de recollida de material sobre la memòria històrica del districte. També es potenciarà la visibilitat dels esports minoritaris i els femenins i es farà una campanya per implicar els joves en la Festa Major.

EQUIPAMENTS

UxB considera que al districte li cal millorar l’Escola de Música Can Ponsic, un nou CAP, una escola bressol i una de primària a Sant Gervasi, un espai per a la gent gran a Vallvidrera, millorar el mercat de Tres Torres i buscar un solar per ubicar la nova caserna de la Guàrdia Urbana.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram