S’acosta la gran festa del llibre i la rosa, Sant Jordi, que el proper 23 d’abril omplirà els carrers de paradetes de venda de roses i de llibres. El districte de Sarrià-Sant Gervasi també ho celebra amb tot d’activitats que s’allargaran des d’aquesta mateixa setmana i fins al 12 de maig.

El dissabte 23 d’abril, però, és la diada de Sant Jordi i, per tant, aplegarà el major nombre d’actes durant tota la jornada. Al nucli antic de Sarrià es podrà demanar la signatura de diferents escriptors entre les sis de la tarda i les 20 hores. El centre cívic Casa Orlandai també farà el seu homenatge a Sant Jordi, amb diverses activitats, com un taller de roses de paper (11.30 h), un recital lliure de poesia (13 h) i un dinar popular (14.30 h). A més, durant tot el dia, els veïns podran fer intercanvi de llibres i a les 16 hores tindrà lloc un concert amb diversos cantautors.

Un altre espai que farà festa grossa és la llibreria Hernández, que enguany celebra el seu 50è aniversari, i ho festejarà instal·lant la tradicional parada de llibres a la plaça Sarrià.

L’acte més institucional de la festa és el concert de Sant Jordi, que tindrà lloc el dimecres 27 d’abril a la seu del districte, a partir de les 18.30 h. Anirà a càrrec del quartet de clarinets Clau 12.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram