La Mostra va tenir una gran afluència de gent tot el dia. Foto: Barnavasi

“Va anar molt i molt bé. Va venir molta gent”. Aquesta és la valoració que fan des de Barnavasi de la celebració de la 21a edició de la Mostra de Comerç de Sant Gervasi, que va tenir lloc el passat dissabte 2 de juny. Un any més, el lloc escollit va ser el tram del carrer Muntaner que va des de la plaça Bonanova fins a la Ronda General Mitre.

Així doncs, al llarg del dia la Mostra va presentar molt bon aspecte. “La veritat és que durant tot el dia es veia gent a tot arreu, als diferents espais. Vam tenir la sort que va fer molt bon temps i es veia molta gent passejant i comprant, que en el fons és el més important”, expliquen des de Barnavasi. Tot plegat va servir perquè, un any més, els comerciants de Sant Gervasi poguessin mostra els seus productes i les seves millors ofertes.

FESTA MAJOR
D’altra banda, Barnavasi també s’implica aquests dies en l’organització de la Festa Major de Sant Gervasi-La Bonanova, que se celebra fins al dia 19 de juny. Alguns dels actes més destacats seran la Festa de la botifarra-jazz amb concert de Luky Guri i el Sextet Dixieland Band a la plaça Frederic Soler (14 de juny) i el Sopar de Festa Major als jardins del Centre Cívic Vil·la Florida (15 de juny).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram