Ana Tere Raventós, amb el premi. Foto: Ajuntament

El Saló de Cent de l’Ajuntament va acollir ahir l’acte d’entrega de les Medalles d’Honor d’enguany. Pel que fa a Sarrià-Sant Gervasi, van ser per a Ana Tere Raventós, en el cas del guardó individual, i per a la Fundació Estimina pel que fa a les entitats.

A Ana Tere Raventós el premi li reconeix la seva tasca a favor de la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual des de la Fundació Boscana, on és directora. A la Fundació Estimia, per la seva banda, el guardó li ha arribat per la seva aposta per facilitar el desenvolupament de les persones amb discapacitat física, intel·lectual i sordceguesa i acompanyar les seves famílies.

Durant la seva intervenció, l’alcaldessa Colau va voler reivindicar el fet que enguany la majoria de premis individuals han estat per a dones. “Ens vam adonar que les dones rebien menys del 20% de les medalles, cosa que és una anomalia, perquè les dones no només som la meitat de la població, sinó que aixequem literalment les cases i els barris d’aquesta ciutat”, va assegurar l’alcaldessa, que va també va reivindicar la importància de la sanitat pública.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram