Els santsencs són tretzens amb 16 punts. Foto: UES

Diumenge passat la UE Sants va aconseguir trencar una mala ratxa que resultats que va començar a principis d’octubre. Els santsencs van superar a l’Energia un dels equips capdavanters de Primera Catalana, el CE Manresa (1-0) en la que va ser la primera victòria dels homes de Tito Lossio des del 4 d’octubre, també a casa contra el FC Martinenc (4-0).

Els verd-i-blancs van demostrar la mateixa bona actitud que en els partits anteriors, però els davanters continuaven mancats d’encert (no havien aconseguit fer gol en quatre dels darrers cinc partits). Sergio Navarro i Jonatan Crivillés van gaudir de les oportunitats més clares durant els primers 45 minuts, però no van aconseguir superar el porter visitant Morgade. El Sants tampoc va aprofitar una pena màxima per mans d’un defensa del Manresa. Morgade es va llençar a la seva dreta per aturar el xut de Fran Avilés.

Els del Bages van reaccionar a la segona part, però el Sants, ben posicionat en defensa, aconseguia neutralitzar tots els atacs manresans. Al minut 55, Lossio va fer un canvi que resultaria decisiu de cara a la victòria. Felip Sáez va entrar per Pau Navas i només 11 minuts més tard va aprofitar una assistència de Crivillés per batre Morgade. El Manresa va intentar reaccionar, però el Sants va saber gestionar el seu avantatge per sumar tres punts importantíssims.

Aquest cap de setmana la lliga s’atura. La UE Sants tornarà a la competició dissabte 12 a Sant Julià de Lòria, on s’enfrontarà al FC Andorra.