L’equip buscarà continuar sumant a l’Energia. Foto: UES

La UE Sants va patir diumenge la primera derrota de la temporada en la seva visita a la UE Vic. Els de Tito Lossio van caure a la capital d’Osona (2-1).

El partit es va complicar ben aviat, quan al minut tres Taleb empenyia al fons de la xarxa una passada de la mort des de l’extrem esquerre de l’atac dels blanc-i-vermells. Amb l’avantatge al marcador, els vigatans van aconseguir controlar el tempo del partit.

Els verd-i-blancs, que van jugar amb la segona equipació blava, van tornar del descans buscant la porteria contrària amb més esma, i al minut 61 l’àrbitre va xiular un penal per mans del local Busquets. Sergio Navarro, tot un especialista des dels 11 metres, no va fallar i va situar l’empat al marcador.

L’alegria per als santsencs va durar poc, ja que sis minuts més tard Héctor va superar Carlos Blanco amb un xut creuat des de l’interior de l’àrea per donar els tres punts al seu equip.

Els de Lossio ja preparen el següent compromís de lliga, l’enfrontament d’aquest diumenge a les 12 contra la UE Tona.