La gresca tornarà al carrer, però amb prudència. Foto: Grisphoto / Ajuntament

Martorell té ganes de festa acumulades i aviat podrà satisfer-les (amb prudència, això sí). Després que l’any passat la pandèmia obligués els martorellencs a viure un estiu sense Festa Major, enguany l’Ajuntament ha preparat un programa que omplirà el municipi de propostes per a tots els gustos i edats entre el 14 i el 16 d’agost.

Com en el Festival PAS –que ja ha tancat l’etapa de concerts al pont del Diable però encara n’ha oferir els de la piscina d’estiu–, s’haurà de reservar entrada per assistir a cada acte. A més, hi haurà una novetat: per a les activitats gratuïtes, que són pràcticament totes, caldrà pagar un petit dipòsit que serà retornat dies més tard.

“Al PAS hem vist que hi ha persones que reserven entrades i que després, a l’últim moment, decideixen no assistir a l’espectacle”, ha explicat a l’emissora municipal el regidor de Cultura, Andreu González, per justificar la nova mesura. Les reserves es podran fer a partir de la setmana vinent a la pàgina web entrades.martorell.cat.

Una vintena d’actes

Malgrat les restriccions que ha imposat el Govern les darreres setmanes davant el repunt de casos de coronavirus, l’Ajuntament ha aconseguit mantenir un programa molt complet, amb una vintena d’actes. El tret de sortida de la festa el marcarà el pregó de l’humorista Queco Novell, que serà el dia 14 al vespre al jardí del Progrés. Després, al mateix escenari, hi haurà un concert de l’Orquestra Maravella.

A partir d’aquí, començaran tres dies de música, cultura popular, teatre, cinema i molt més. Tots els espectacles es faran amb el públic assegut i no s’hi podrà menjar ni beure, de manera que no hi haurà, per exemple, sopar de gala o concert-vermut.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram