Foto: Mossos d’Esquadra

El sindicat de Mossos d’Esquadra USPAC (Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya) denuncia que els vehicles de la comissaria de Martorell es troben en un estat “vergonyós i lamentable”. En un comunicat, afirmen que aquesta àrea bàsica policial, que cobreix els vuit municipis del Montserratí, “té amb total seguretat el pitjor i més envellit de tots els parcs mòbils” del cos.

Des del sindicat asseguren que tots els cotxes d’aquesta comissaria superen “amb escreix” els 300.000 quilòmetres de mitjana i acumulen “milers i milers d’hores de funcionament”. Per això lamenten que “cap dels nous vehicles” que ha adquirit el cos, “amb mampara”, s’hagin destinat a Martorell.

Per al portaveu d’USPAC, Albert Palacio, aquesta situació suposa “un perill tant per als funcionaris com per als ciutadans”, ha dit en declaracions a Línia Nord. “En poc temps, hem hagut de lamentar dos accidents amb ferits de gravetat i els responsables continuen mirant cap a un altre costat”, apunta el comunicat en aquest sentit. Sobre la possibilitat que això canviï amb el nou Departament d’Interior, amb Joan Ignasi Elena (ERC) al capdavant, Palacio es mostra pessimista: “Tinc zero esperances. Hem tingut molts departaments i cap ens ha estimat ni una mica”.

Aquest mitjà s’ha posat en contacte amb la Regió Policial Metropolitana Sud –a la qual pertany l’àrea bàsica de Martorell–, però des d’aquest organisme no s’han volgut pronunciar sobre les queixes de l’USPAC, que consideren “una opinió”.

Preocupació veïnal a Martorell pels pocs efectius de policia

Revolta a la Policia Local de Martorell per manca d’agents i material
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram