L’alcalde Llorca va rebre ahir els integrants més nous del cos. Foto: Ajuntament

El cos de Policia Local de Sant Andreu de la Barca s’incrementarà amb tres nous agents. L’Ajuntament ha anunciat que la convocatòria es publicarà abans que acabi l’any i que l’objectiu de l’ampliació és garantir la renovació generacional de la plantilla.

L’alcalde Enric Llorca va rebre ahir els darrers cinc agents que s’han incorporat al cos recentment, després d’haver superat la formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. En aquesta trobada, Llorca va demanar als policies “fermesa i delicadesa” en la seva tasca de preservar la seguretat al municipi. A més, va reconèixer especialment l’agent Sònia Ruso, que aquest mes ha rebut una felicitació institucional del director general de la Policia, Pere Ferrer, per haver salvat la vida d’un company mentre feia les pràctiques.

L’anunci de la incorporació de nous agents i la trobada de l’alcalde amb el cos es va produir quatre dies després d’un moment difícil per a la policia santandreuenca: dissabte passat, un individu va incendiar un dels cotxes policials que estaven estacionats al carrer, sense ningú a dins. El presumpte autor dels fets ja ha estat detingut.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram