Carmen Pereira. Administrativa

Em sembla una bona idea per conscienciar a la ciutadania de la importància dels serveis públics i, sobretot, que aquests tenen un cost i els paguem tots. No es pot vanalitzar el fet d’anar al metge.

Antonio González. Electricista

Hi ha hagut casos amb persones amb una pila de medicaments receptats a casa i sense utilitzar. Hi ha molta gent que té com a esport anar al metge a què li receptin medicaments i després els deixa de prendre. Em sembla bé.

Antoni Corral. Jubilada

Em penso que és perfecte. Hi ha gent que es passa la vida a l’ambulatori i això no potser. Jo sóc de les que, a més, estaria a favor del copagament. S’acabaria tot aquest abús a la sanitat pública.

Palmira Bernal. Jubilada

A mi em sembla bé perquè veig molta gent gran que hi va per vici. Va al metge com si anés al psicòleg i això no és. Un no pot anar normalment al CAP cada setmana. Sempre hi ha llista d’espera i s’acaba donant un mal servei.

Adela Navarro. Mestressa de casa

A mi em sembla fatal. Quant costarà això d’explicar el preu de cada visita? Aquest nou Govern en nom de la crisi està retallant massa drets socials i,mentrestant, va distreient el personal amb aquestes tonteries.