Ha arribat l’hora de la veritat. A partir d’avui l’equip júnior del FIATC Joventut començarà a Milà el seu camí en l’Euroleague Basketball Nike International Junior Tournament, una competició que aplega els vuit millors equips de categoria júnior del continent europeu –i un convidat– i que se celebra amb motiu de la Final Four de l’Eurolliga de bàsquet, que es disputa a la ciutat italiana.

Els equips participants en el torneig són els guanyadors i millors conjunts dels quatre torneigs oficials d’aquesta categoria que se celebren a Roma, Kaunas, Belgrad i l’Hospitalet.

Els partits tindran lloc al pavelló Tensosturttura Lido Arena, i la competició està dividida en dos grups. El grup A, on es troba la Penya, està format per l’Estrella Roja de Belgrad, el Cajasol Sevilla i la selecció brasilera de bàsquet de categoria júnior. Pel que fa al grup B, aquest està format pel Reial Madrid, l’Armani Milan, el Zalguiris lituà i el Fenerbahce turc. L’equip júnior del Joventut de Badalona defensa el títol aconseguit l’any passat, i ho farà davant la selecció brasilera a partir de les onze del matí. L’endemà, els verd-i-negres s’enfrontaran amb l’Estrella Roja, i amb el Cajasol Sevilla dissabte.