El dia 11 de novembre, al C.C. La Colina de Badalona un retrobament entre persones els quals participen a diferents moviments socials a Badalona i Santa Coloma de Gramenet, amb la intenció de debatre sobre les properes eleccions autonòmiques al Parlament de Catalunya i constituir el grup de suport a la candidatura Des de baix.

Entre alguns dels punts del debat, va destacar la reflexió sobre si, tenint en compte el boicot mediàtic i l’entrebanc que suposa el sistema D’Hont, valia la pena presentar-se. Totes les intervencions van coincidir en valorar que si que valia la pena, tot i que per diferents motius, entre els que va destacar que les eleccions són una eina més per arribar a la ciutadania i fer sentir el missatge anticapitalista.

Aquests tipus de fòrums de debat també estan servint a les diferents organitzacions que la composen i a totes aquelles persones independents que hi participen per aprofundir en el debat sobre els eixos temàtics del programa, com serien li’nternacionalisme, la qüestió nacional, l’acció sindical, la lluita feminista, l’ecosocialisme, immigració… una lluita que venim compartint en marcs unitaris i que es vol mantenir un cop passat el 28 de novembre.

Com molt bé va expressar un company, volem que a més de ser una candidatura modesta sigui també honesta. A les urnes com al carrer, fem un pas endavant “Des de baix” i a l’esquerra.

Roque Martínez

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram