El tiroteig va tenir lloc a l’avinguda Marquès de Mont-Roig. Foto cedida

Dimarts a la tarda tres veïns de Sant Roc van patir ferides de diversa consideració per arma de foc després d’un tiroteig a l’avinguda Marquès de Mont-Roig.

Fonts veïnals apunten a Línia Nord que el detonant del tiroteig hauria estat una discussió de parella. La baralla hauria pujat de to quan els consogres van intervenir en la discussió, que finalment va acabar amb un intercanvi de trets a plena llum de dia.

Finalment, el tiroteig va acabar amb tres ferits. El de més gravetat és un home de 45 anys, mentre que els altres dos també són homes, de 70 i 24 anys, que van patir ferides de menys consideració. Després del tiroteig haurien estat les mateixes famílies dels ferits les que els haurien traslladat a l’Hospital dels Germans Trias i Pujol i al de la Vall d’Hebron de Barcelona.

L’Àrea d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra ja s’ha fet càrrec del cas i de moment no s’ha practicat cap detenció. Segons diverses fonts, els autors dels trets haurien fugit en direcció al Maresme, on algun d’ells podria viure.

REPERCUSSIÓ POLÍTICA
D’altra banda, diversos representants polítics municipals han intentat fer una lectura política del tiroteig, com per exemple el president del grup municipal del PP, Xavier García Albiol, que a través de Twitter ha considerat que l’episodi és conseqüència de la supressió de la unitat d’actuació especial de la Guàrdia Urbana, coneguda com a unitat Omega.

El president del grup municipal de CiU, Ferran Falcó, també ha utilitzat Twitter per criticar el govern del PP i llançar una reclamació a l’executiu de Dolors Sabater. “El tiroteig a Sant Roc ens fa tocar de peus a terra a tots, espero que també al govern municipal”, va dir. “San