“En breves minutos redada de la G.U. en zona conflictiva. Prostitución y drogas. Poniendo orden en Badalona!!!!” Xavier Garcia Albiol anunciava així al twitter una batuda policial. No és la primera vegada que l’alcalde avança a les seves xarxes socials una informació en primícia. La setmana passada ja informava que de la presentació de la situació econòmica de l’ajuntament. Ferran Falcó (CiU) li contestava: “Tenim un Torrente amb zapatófono 2.0!!” De fet, CiU ha adreçat una bateria de preguntes al Govern instant-lo a aclarir els resultats de “l’operació twitter”, insinuant, potser, que tot va ser un bluf.

Un pintor de secà a Pompeu Fabra. No dubtem de la seva utilitat, però és molt lletja. La nova línia divisòria que han pintat a la calçada empedrada dels voltants de la Plaça Pompeu Fabra sembla estar feta amb un brotxa molt gruixuda, i desvirtua l’encant del carrer. Això sí, quan van dissenyar la plaça, li podien haver donat un pam més d’amplària al vial.

Regidor d’Internacional. Poc es pensava que Miguel Jurado que treballant pel PP hauria de parlar sobres les revoltes al món àrab. El vam veure fent-ho a la passada Trobada de la Murtra, i se’n va sortir bastant bé.

Un problema de cables. En algunes zones del barri del Centre hi ha massa gent amb telèfon. Segons ha pogut saber Línia Badalona, aquest mes alguns veïns han tingut problemes amb la seva línia perquè, literalment, hi ha més cables que endolls.