Més de mil persones van assistir a la inauguració de l’espai

El passat dissabte es va inaugurar el nou local Sarau 08911 en una festa que va acollir més de mil persones al llarg de tota la nit. Música Jazz en directe, un concert tribut a U2, la millor sessió del DJ resident Chelís, un sopar catering servit per Comas i els millors caves de Alta Alella van ser els protagonistes d’aquest esdeveniment badaloní.

La catifa vermella que presidia l’entrada del nou local va rebre la visita de cares conegudes de la ciutat com l’alcalde Xavier Garcia Albiol o el campió de moto GP Jorge Lorenzo. A més, altres persones del món de l’esport, la cultura i la societat civil de Badalona es van deixar caure en aquesta festa inaugural.

Per seguir amb la música i la festa, aquest dissabte el grup Smoking Tones estarà a l’escenari amb una actuació de tribut als Rolling Stones.

LA SALA

El Sarau 08911 neix amb l’objectiu de ser l’alternativa d’oci de Badalona per la gent de la ciutat. Música en directe, activitats culturals i el bon ambient seran la marca d’aquest nou espai d’oci a la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram