Demà a les set de la tarda el pastisser Christian Escribà donarà a la plaça de la Vila el tret de sortida a l’edició d’enguany del Tast Tiana, la fira gastronòmica i vinícola que se celebrarà al llarg del cap de setmana. Escribà és reconegut com a Millor Pastisser d’Espanya per l’Acadèmia Espanyola de Gastronomia.

Una hora abans del pregó del pastisser, l’Associació de Comerciants i Serveis Tianencs (ACIST) inaugurarà el Fira Tast al carrer Marquès de Monistrol, una mostra comercial, gastronòmica i d’alimentació. D’altra banda, a dos quarts de vuit s’obrirà el Tast Tiana i a partir de les vuit del vespre hi haurà actuacions musicals a la plaça de la Vila, el parc del Doctor Mascaró i Can Riera. Precisament la masia serà protagonista al llarg de tot el cap de setmana. S’hi celebrarà el concurs Tastet Xef i es faran presentacions de vins dels cellers participants. En el marc del Tast Tiana també s’organitzaran les tradicionals visites guiades a les vinyes que hi ha al poble, per conèixer les característiques dels vins de la DO Alella.

L’any passat 6.000 persones van visitar el Tast Tiana, es van vendre 4.200 tiquets de degustació, es van servir prop de 5.000 copes de vi, 160 litres de cervesa i es van menjar 2.500 canelons.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram