Rock Fest

El Rock Fest arriba a la setena edició. Foto: ACN

El parc de Can Zam acull aquest cap de setmana la setena edició del festival Rock Fest, cita imperdible pels seguidors del rock dur i el heavy metal del país. El festival torna després de dos anys de pandèmia amb un cartell en què destaquen les actuacions de Nightwish, Alice Cooper, Crisix o la de Kiss, que segons asseguren es troben a la seva darrera gira.

Per a la tinenta d’alcaldessa de Cultura, Participació Ciutadana, Solidaritat i Participació, Petry Jiménez, el Rock Fest és un festival “molt esperat entre la ciutadania colomenca, i un gran aparador de música i de civisme”. L’impacte econòmic que genera el Rock Fest a la ciutat és notable, segons informen des del consistori: “L’any 2017 es va fer un estudi a través de Grameimpuls i els resultats ens van mostrar uns beneficis econòmics per a la ciutat que sobrepassaven els 1,1 milions d’euros”.

La presència de samarretes negres durant aquest cap de setmana està assegurat a la ciutat. “El Rock Fest crea llocs de feina i omple els comerços i els restaurants de la ciutat”, assegura la tinenta d’alcaldessa.

Tanmateix, la Plataforma en Defensa de la Serra de Marina i Can Zam denuncia, en un comunicat fet públic ahir dimecres, que el festival “hipoteca el futur d’un parc que és fonamental pel futur verd del nostre entorn”. La clau de la polèmica és la clariana de Can Zam que acull aquest i altres esdeveniments musicals. “La clariana és necessària, no només es fa servir per al festival, també per a la Festa Major i per a la Fira d’Entitats”, diu la tinenta d’alcaldessa Jiménez.