Rock Fest

El Rock Fest arriba a la setena edició. Foto: ACN

El parc de Can Zam acull aquest cap de setmana la setena edició del festival Rock Fest, cita imperdible pels seguidors del rock dur i el heavy metal del país. El festival torna després de dos anys de pandèmia amb un cartell en què destaquen les actuacions de Nightwish, Alice Cooper, Crisix o la de Kiss, que segons asseguren es troben a la seva darrera gira.

Per a la tinenta d’alcaldessa de Cultura, Participació Ciutadana, Solidaritat i Participació, Petry Jiménez, el Rock Fest és un festival “molt esperat entre la ciutadania colomenca, i un gran aparador de música i de civisme”. L’impacte econòmic que genera el Rock Fest a la ciutat és notable, segons informen des del consistori: “L’any 2017 es va fer un estudi a través de Grameimpuls i els resultats ens van mostrar uns beneficis econòmics per a la ciutat que sobrepassaven els 1,1 milions d’euros”.

La presència de samarretes negres durant aquest cap de setmana està assegurat a la ciutat. “El Rock Fest crea llocs de feina i omple els comerços i els restaurants de la ciutat”, assegura la tinenta d’alcaldessa.

Tanmateix, la Plataforma en Defensa de la Serra de Marina i Can Zam denuncia, en un comunicat fet públic ahir dimecres, que el festival “hipoteca el futur d&#