Els Mossos d’Esquadra estan investigant un tiroteig que es va produir aquest dimarts a la nit al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs i que va acabar amb una persona ferida.

Segons han informat fonts policials, cap a tres quarts de nou de la nit es van sentir trets a la zona de la Mina i un cop s’hi va personar la policia va comprovar que hi havia una persona ferida, que va ser traslladada a l’Hospital del Mar i la vida de la qual no està sota perill. Els Mossos han obert una investigació per esclarir els fets i per ara no es descarta que l’incident sigui fruit d’una trifulga entre dos clans familiars.

L’alcaldessa Filo Cañete ha condemnat els fets a través d’un missatge a les xarxes socials i ha reclamat una reunió urgent amb el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, i el secretari general d’Interior, Oriol Amorós, per tractar les “últimes situacions de violència” que s’han viscut a la Mina. “Com a Ciutat no ho podem tolerar i els veïns i veïnes del barri de la Mina no són mereixedors d’aquesta situació”, apunta Cañete.