Festa Major Tiana

El consistori destaca la gran participació en les activitats. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Tiana ha fet balanç de la Festa Major de Sant Cebrià, que ha qualificat de la “més segura i multitudinària” dels darrers anys. El consistori assegura que gran part de l’èxit ha estat el control policial, “que va garantir el bon transcurs dels actes”, que van tenir una gran participació.

Tot i que el govern municipal assegura que les activitats s’han desenvolupat sense aldarulls, es van identificar 53 persones i sis vehicles per part del dispositiu de prevenció, que va comptar amb un dron “que va permetre en tot moment veure possibles grups violents i el seu comportament”.

L’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, ha expressat que el balanç de la festa ha estat “excel·lent”. “Vull agrair a tot l’equip que l’ha fet possible per la dedicació i l’estima pel poble. Els voluntaris, la comissió de festes, els regidors, treballadors incansables…”, diu Salvatierra. També afegeix que un any més Tiana s’ha mantingut “fidel al model de festa popular, genuïna, intergeneracional, participativa, segura i integradora”.