presentació del Nadal

Imatge de la presentació del Nadal. Foto: Ajuntament

Tot a punt perquè engegui Nadal a Tiana. L’Ajuntament ha plantejat unes festes nadalenques amb activitats durant el desembre i el gener enfocades per tenir un “Nadal comunitari” per a totes les edats. L’encesa de l’arbre i la il·luminació suposaran l’estrena el 5 de desembre a la plaça de la Vila, on se celebrarà un berenar popular a partir de les 16:30. També hi haurà un espectacle centrat en el lligam del Circ amb Tiana i amb Joan Armengol i Moliner en motiu dels 75 anys del naixement del Pallasso i pedagog.

El Nadal d’enguany incorpora diverses novetats. La primera és que hi haurà dos arbres de Nadal, una a la plaça de la Vila ­­–de 8 metres i que es col·locarà al centre com originalment– i un altre al parc de l’antic Camp de Futbol, on és la Fira de Nadal. Aquest segon serà un cedre, ja que la idea del consistori és que quedi plantada aquesta espècie autòctona per fer ombra a l’estiu i poder engalanar-lo per Nadal. Aquestes festes també hi haurà el casalet de Nadal, destinat a infants per dies feiners però no lectius i el Nadal Jove, amb tallers per majors de 12 anys que inclourà un torneig de voleibol. A més, el calendari d’advent d’enguany està dedicat a la gent gran i es començarà a repartir aquest 30 de novembre.

Arribada dels Reis

Del 28 de desembre al 3 de gener Can Riera acollirà l’estafeta de Correus per portar la carta als Reis d’Orient. La benvinguda dels Reis tindrà lloc el dia 5 a partir de les 18 hores i la cavalcada estrenarà nou recorregut des del carrer Edith Llaurador fins a la Plaça de la Vila.