Tast Tiana

Imatge de l’anterior edició del Tast Tiana. Foto: Ajuntament de Tiana

El cap de setmana del 14 al 16 de juny se celebrarà el Tast Tiana, que arriba a la seva quinzena edició. Enguany a la mostra gastronòmica participaran 17 restauradors, 15 d’ells del poble, i 7 cellers. La novetat d’aquest 2024 és la incorporació del Premi Pilar Solà Puyaltó, que s’atorgarà al plat més bo del festival. Aquest guardó s’ha creat en homenatge a una de les fundadores del Tast Tiana, que va morir el passat desembre.

D’altra banda, es mantenen els espais de degustació, amb punt de taules i barres al carrer Marquès de Monistrol, a la plaça del Coro, al jardí Lola Anglada, i de can Baratau, al Lola Anglada i a l’interior de can Riera. També repetirà la caseta de begudes no alcohòliques, una iniciativa que va demanar el consell d’infants i que es va posar en pràctica en l’edició a anterior.
Per obrir boca, divendres 7 de juny tindrà lloc l’aperitiu del Tast a les 19:30 a Can Riera. Serà un enotast de vins maridats amb tapes de cuina de temporada i de proximitat amb la Cuina de can Vilaró.

El divendres 14 s’inaugurarà el Tast a partir de les 19 hores, també a Can Riera, on es presentarà el nou premi. La primera jornada també gaudirà d’un concert de Vovo Music als Jardins de Can Baratau.

La programació continuarà l’endemà i el plat fort serà el tast de vins de la D.O a càrrec del Sommelier Johnny Alemán a les 19:30 h a Can Riera. Ja diumenge es podrà fer, entre altres activitats, la passejada per les vinyes al matí i a les 20:30 h tindrà lloc l’entrega del premi Pilar Solà a Can Baratau.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram