Sonae obrirà un Sport Zone a Montigalà. Arxiu

La Comissió Nacional de la Competència ha aprovat el traspàs de control dels actius de la fallida cadena PC City a mans del grup portuguès Sonae, propietari de franquícies com Worten (recentment inaugurada al Centre Comercial Montigalà) o Sport Zone. Es tracta de vuit botigues, entre elles la de Badalona, amb les seves respectives plantilles, que mantindran les seves condicions laborals. Una altra de les condicions per dur a terme l’operació era que PC City es desfés de bona part del seu stock. Per aquest motiu les botigues de la firma anglesa posaven fi fa uns dies a una agressiva campanya de descomptes de fins als 60%, amb molt bons resultats.

ESTRATÈGIA D’EXPANSIÓ

Es pot dir que Sonae té experiència en aquest tipus d’operacions, ja que es va introduir a Espanya amb l’adquisició de les botigues Boulanger. Segons João Afonso, administrador de Worten, “la integració de les botigues PC City s’emmarca en una estratègia de ràpida expansió en el mercat espanyol”.

Sonae instal·larà a la nau de PC City de Montigalà una botiga Sport Zone, competència directa de Decathlon, situada a la mateixa zona. Ja amb la nova botiga Worten, al Centre Comercial Montigalà, el grup portuguès, plantava cara als Mediamarkt i Fnac de Diagonal Mar i La Maquinista. Afonso creu que “la situació econòmica a mig termini millorarà, beneficiant així les empreses que durant aquest complicat període reforcin la seva posició en el mercat”.