Els cossos de seguretat van inspeccionar set bars “problemàtics”

Set persones han estat detingudes aquesta setmana per infraccions a la Llei d’Estrangeria. Les detencions s’han emmarcat dins d’un operatiu conjunt format per la Guàrdia Urbana de Badalona, els Mossos d’Esquadra, el Cos Nacional de Policia i la Policia Local de Sant Adrià de Besòs.

L’OPERATIU

L’operació policial va començar la nit de dimarts en un conjunt de locals situats al carrer Xile i 11 de setembre.

Segons afirma la Guàrdia Urbana, aquests establiments “acostumen a donar problemes d’inseguretat i convivència tant per la quantitat de persones que s’hi concentren com per la tipologia de clients que acostumen a tenir”.

Els cossos de seguretat van inspeccionar set bars ubicats al barri d’Artigues i van identificar 136 persones, set de les quals van ser detingudes.

A més a més,es van fer dues denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents, dues per possessió d’armes prohibides, i es es van obrir tres actes per manca de llicència i per tenir recreatius sense el vist i plau municipal.

MÉS ACCIONS

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat que aquest tipus d’accions es repetiran fins que la normalitat torni als carrers d’Artigues.

WhatsAppEmail