Els socis del Sant Josep voten en l’assemblea d’aquest dimarts. Foto: @davidGferriz (Twitter)

El Club Bàsquet Sant Josep ha trobat una nova casa fora de Badalona. L’entitat ha arribat a un acord per poder utilitzar temporalment un pavelló cobert situat a la zona de Can Cuiàs, al límit entre el municipi de Montcada i Reixac i el barri barceloní de Ciutat Meridiana. Aquest trasllat permetrà als equips poder arrencar la temporada amb certa normalitat i disputar els partits com a local en aquestes instal·lacions sense renunciar als colors del club.

La proposta -que suposa un esforç econòmic important per a l’entitat- va ser presentada en l’assemblea extraordinària de socis que va tenir lloc aquest dimarts i va comptar amb l’aval unànime de tots els assistents. “Estem molt orgullosos de formar part del Sant Josep. Les famílies estan fent un gran esforç i estem acabant de quadrar-ho tot per poder continuar plantant cara i jugant”, assenyala el president del club, Ibon Orrantia, que agraeix la presència en la reunió del president de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril, i de representants de la Parròquia.

Pel que fa als equips infantils que encara juguen amb cistella petita, les famílies no hauran de desplaçar-se fora de Badalona per entrenar ni jugar, ja que l’entitat ha aconseguit pactar la utilització de diverses pistes descobertes del municipi.

En paral·lel, el Sant Josep ja està desplegant una estratègia legal per poder reobrir com més aviat millor el pavelló del centre parroquial i per arribar a un acord amb el Bisbat que paralitzi la demanda de desnonament interposada.

Per altra banda, Orrantia lamenta que cap representant del PP acudís a l’assemblea i la falta de comunicació que hi ha hagut amb el consistori, amb qui confiar poder recuperar la sintonia.