Una imatge de la Diada de l’any passat. Foto: MES

La clausura de la Festa Major d’enguany coincidirà amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. L’11 de setembre començarà, doncs, amb la celebració institucional de la Diada, que inclourà una ofrena floral a la plaça Macià i on s’espera que hi estiguin representats diversos partits polítics amb representació al Ple municipal, així com entitats i col·lectius del món associatiu local.

D’altra banda, la cultura popular també tindrà el seu lloc a la celebració. Els protagonistes seran els Castellers de Terrassa, l’Esbart Dansaire de Sant Adrià, la Cobla Mil·lenari, els Geganters de Sant Adrià, els Castellers Passadors i la coral local.

Una Diada, doncs, que oferirà una matinal de festa i reivindicació a Sant Adrià per encarar l’últim dia de Festa Major.

BRUNO ORO FA DE SINATRA
El dilluns 11 de setembre continuarà la festa amb el ball d’entitats a la plaça de la Vila a les cinc de la tarda. Hi prendran part l’Estudi de Dansa Retahíla.Som, Quality Dance Studio, Dansa 2001, Aerodance i Musique Dansa.

D’altra banda, a dos quarts d’onze de la nit serà el torn del tradicional castell de focs artificials que marca el fi de festa. Serà a la llera del riu i l’organitzarà Pirotècnia Dragón. L’espectacle pirotècnic es tirarà endavant sempre i quan el temps acompanyi. En cas de pluja, l’Ajuntament ha anunciat que se suspendrà.

En qualsevol cas, després dels focs arribarà l’últim espectacle del programa de festes. Serà Frank Sinatra 100 anys, de l’actor i cantant Bruno Oro i la Vicens Martin Dream Big Band.

La plaça de la Vila acollirà aquest espectacle en què Oro es posa a la pell del llegendari Sinatra, recuperant la música que feia aquesta icona musical del segle XX acompanyat de