Salva Maldonado. Arxiu

El DKV Joventut ha presentat de forma oficial Salva Maldonado com a nou tècnic per a la propera temporada. L’entrenador de Sant Adrià del Besòs torna al club on va iniciar la seva carrera professional. Durant la roda de premsa efectuada a l’Olímpic de Badalona, Maldonado s’ha mostrat optimista respecte el futur de la Penya i ha assegurat que la precària situació econòmica dels verd-i-negres no ha de ser un impediment per aconseguir bons resultats.

Com a motiu principal de la seva contractació el ja entrenador de la Penya ha destacat el caràcter familiar de l’entitat. “El club manté l’essència de quan jo era entrenador” ha declarat Maldonado durant la seva presentació. Amb la signatura del contracte el tècnic català queda vinculat al Juventut de Badalona per dues temporades.

El primer repte de Salva Maldonado, juntament amb la secretaria tècnica del club, és el de configurar un equip que pugui fer front a les exigències d’una competició com l’ACB. De moment, el nou entrenador només compta amb quatre jugadors amb contracte en vigor, David Jelinek, Jordi Trias, Henk Norel i el capità, Pere Tomàs. Pel que fa Josep Franch i Nacho Llovet, inclosos a la llista de jugadors amb dret de tempteig, Maldonado ha expressat el seu desig de que formin part de la plantilla. El cos tècnic es completarà amb la incorporació de José Ángel Samaniego, qui ja va exercir el rol d’entrenador ajudant de Salva Maldonado durant la seva etapa a Fuenlabrada.

TÉ EL SUPORT DE VILLACAMPA

El projecte esportiu encapçalat per Salva Maldonado compta amb el suport absolut del president de la Penya, Jordi Villacampa. Així ho ha manifestat el propi Villacampa al llarg de la roda de premsa celebrada a l’Olímpic de Badalona. “Estic il·lusionat amb poder consolidar un projecte real que camini bé”, ha manifestat el President de la Penya. Pel que fa a l’àmbit institucional, el màxim mandatari verd-i-negre ha destacat la importància de trobar un nou patrocinador que asseguri l’estabilitat econòmica de l’entitat.