Rufián

Diversos grups van demanar un ple extraordinari abans de les eleccions. Foto: ACN

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Santa Coloma, Gabriel Rufián, ha publicat un comunicat en el qual acusa l’alcaldessa Núria Parlon “de voler tapar la corrupció del PSC” per evitar que perjudiqui els seus resultats a les eleccions.

Una acusació que es produeix després de la negativa de l’actual govern municipal a fer un ple extraordinari que han demanat diferents grups després que diferents càrrecs i excàrrecs del PSC i de l’Ajuntament hagin estat citats a declarar per presumptes delictes de prevaricació urbanística, revelació d’informació i coacció en relació amb el projecte PERI II de Ciutat Vella, el barri antic de la ciutat.

“La negativa de fer un ple extraordinari per aclarir les acusacions de corrupció és un clar indicatiu que el PSC de Santa Coloma continua sent corrupte”, assegura Rufián.

C’s qualifica d'”inacceptable” que Parlon “s’amagui”

En un altre comunicat, el candidat de Ciutadans, Dimas Gragera, també ha criticat que el PSC posposi la celebració d’aquest ple fins després de les eleccions municipals. “És inacceptable que Parlon s’amagui i eviti donar explicacions. L’alcaldessa vol tapar aquesta informació perquè els veïns votin el diumenge sense que sàpiguen l’abast de les acusacions”, afirma Gragera.