Dos sindicats dels Mossos d’Esquadra, el de CCOO i SAP, han denunciat la manca d’efectius amb què compten a la comissaria de Badalona, que es troba en una situació més crítica que la resta. Segons aquests sindicats, de la promoció que estava fent pràctiques han marxat quatre agents, i només n’han arribat dos de la nova fornada de Mossos que s’ha graduat. Badalona, un cop més, maltractada. si!

VÍDEO DE PROTESTA. Els pares i mares dels alumnes d’una escola pública de Montigalà han penjat un vídeo al youtube en què es veuen a uns infants demanant una cosa tant bàsica com és la construcció de la seva escola. De moment –i creiem que va per llarg-, s’hauran de confirmar amb els barracons…i al setembre hauran de pagar els llibres, ja que encara no hi ha recursos per aquesta partida. Com cada any, vaja.

FALCÓ, ON ETS? Els convergents han elaborat una bateria de preguntes al nou govern municipal. El document només està signat per Josep Pera i Mercè Rius i qui n’ha volgut parlar als mitjans ha estat el portaveu, el líder d’Unió Jordi Subirana. Ferran Falcó no hi és. S’està preparant per ser diputat?

CINEMA POLÈMIC. El cinema a la fresca d’enguany serà polèmic, no pas per la pel·lícula que s’hi passa, Invictus, sinó per l’idioma. Hi ha qui afirma que el govern del PP ja es comença a notar, perquè el film es veurà en castellà. Tampoc caldria fer un gra massa.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram