Les obres a l’Avinguda Morera van començar la setmana passada. Montse López

Fa uns dies que l’Ajuntament de Badalona ha iniciat les actuacions de millora urbana a l’Avinguda Morera. Ho faran en el tram comprès entre President Companys i l’Avinguda Bac de Roda.

Les obres consistiran, principalment, en l’ampliació dels espais a les cruïlles dels carrers. L’adjunt a la direcció de l’àrea d’Urbanisme de l’Ajuntament de Badalona, Eliseo Pintor, ha explicat a Línia Badalona que la intenció final és pacificar el trànsit d’aquesta zona del barri per prioritzar el pas dels vianants. Per aquest motiu, s’eliminaran les places d’aparcament de les cantonades dels carrers que conflueixen amb l’Avinguda Morera. A més, s’hi faran passos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, tot i que es mantindrà l’amplada de la calçada. Els treballs també permetran arranjar trams de voreres malmesos i millorar els embornals per a les aigües fluvials.

Les obres de millora urbana a l’Avinguda Morera han estat reclamades pels veïns del barri durant molt temps. Tindran una durada de dos mesos i compten amb una inversió de gairebé 200.000 euros.