Acte de presentació

Acte de presentació amb l’alcaldessa, Mercè Marin. Foto: Ajuntament

L’arròs a banda, el pop amb patates i allioli, les faves de Sant Jordi o el rap allagostat són alguns dels plats més típics de la gastronomia de Montgat. Ara bé, no tothom sap ben bé com cuinar-los. Per això, l’Ajuntament ha impulsat la creació d’un llibre de receptes montgatines, que ha titulat Delícies de Montgat. Una obra que recull receptes fetes amb productes de proximitat i que es presentava ahir a la tarda a la sala Pau Casals de la biblioteca municipal Tirant Lo Blanc.

El projecte ha estat subvencionat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i ha comptat amb la col·laboració d’una trentena de persones, entitats, associacions i professionals vinculats al món de la restauració i de la cuina del municipi. Per exemple, la periodista montgatina Núria de José, que ha escrit el llibre, o la cuinera i fotògrafa gastronòmica Ana Casanova, que ha creat diverses receptes d’aprofitament i ha fet les fotografies que acompanyen a cada un dels plats que proposa el receptari.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram