Doncs si hem de fer cas al Facebook les guanyarà Ferran Falcó. És el candidat amb més suport “d’amics” en aquesta xarxa social: 3.800, seguit del Partit Popular de García Albiol (3.728), Iniciativa de Carles Sagués (1.889), Miquel Estruch (1.223), d’ERC , i, finalment, qui va guanyar l’alcaldia en les passades eleccions: el PSC amb un total de 1.205.

JUGANT AL GAT I A LA RATA. El pressió de ni més ni menys 3 cossos policials (Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra, Policía Nacional) ha acabat amb el mercat de la misèria de sota el pont de l’autopista C-31. Bé, ha acabat amb el mercat allà, però ara el negoci s’ha desplaçat fins davant mateix de l’escola l’Estonnac. Just a l’hora de la sortida dels alumnes. Durant la poca estona que va romandre obert, més d’un centenar de persones s’hi van apropar a fer el xafarder.

PATATA CALENTA AL DELEGAT. A l’entrevista realitzada al nou delegat del Col·legi d’Advocats de Barcelona, el mateix Marc Alomà assegura que té la intenció de reunir-se amb el Departament de Justícia per intentar que no es demori més la construcció dels nous Jutjats de Badalona. Li haurem de recomanar que quan es reuneixi ho faci sense camisa, no fos cas que li aixequin com li han fet han reiterades ocasions a l’Ajuntament de Badalona prometent-los els nous jutjats pel 2013.

WhatsAppEmailTwitter