Presentació Fernando Carrera

Fernando Carrera durant la seva presentació al barri de Llefià. Foto: Línia Nord

El Partit Socialista de Badalona ha presentat aquest migdia al barri de Llefià el seu número tres per a les eleccions municipals. Fernando Carrera, que també és assessor del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, ha explicat la seva aposta per la ciutat de Badalona: “Vaig renunciar a l’acta de regidor a Barcelona perquè ja no tenia sentit, venia d’una llista que no tenia res a veure amb la socialista. Els meus veïns són els de Badalona i aposto per ells”, afirma Carrera. Cal recordar que Carrera, que va formar part de la llista de Barcelona pel Canvi de Manuel Valls, va renunciar a l’octubre a ocupar el lloc que li tocava al consistori barceloní després de la dimissió de Luz Guilarte, líder de Ciutadans.

La nova incorporació del grup municipal socialista ha remarcat avui que creu fermament en el projecte de ciutat liderat per Rubén Guijarro, de qui diu que està governant per fer una ciutat a l’alçada del que es mereix Badalona: “És una ciutat que pot brillar molt més. No ocupa el lloc que es mereix ni per població ni per potencial. Hem d’engegar projectes que siguin bons per a la ciutat, com ho ha estat la Copa del Rei”, ha afegit Carrera.

Per la seva part, Guijarro ha expressat “que és un dia per estar content i orgullós per la suma de talent al projecte socialista”. L’alcalde també ha destacat que el seu lligam amb Carrera ve de temps enrere, però des d’un rol diferent com és el d’assessor: “Agraïm que faci aquest pas i surti de la seva zona de confort”.

El PSC ja ha anunciat les seves tres primeres posicions de la llista per a les municipals, però encara no ha confirmat la resta de noms.