Abocador Tiana Montgat

La brossa s’acumula a l’abocador il·legal. Foto: Montgat Net

Nova alerta per la degradació de l’abocador il·legal ubicat en uns terrenys a mig camí entre Tiana, Montgat i Badalona. Des que el passat juny l’entitat Montgat Net denunciés la presència de residus acumulats sense control en aquest espai, la quantitat de brossa no ha parat d’augmentar i ara inclús s’han detectat algunes runes amb amiant.

“La situació ha anat a pitjor. Durant l’estiu s’hi han vist entrar vehicles per abocar-hi tota mena d’objectes i brossa”, apunta l’agrupació ecologista, que segueix reclamant la col·locació de guals que impedeixin l’accés i de cartells informatius sobre les sancions. Cal recordar que el terreny és una propietat privada que pertany al municipi de Tiana, però que només té entada per a vehicles des de Montgat o Badalona.

Fonts pròximes al cas apunten que l’Ajuntament de Tiana –que ja havia fet diversos requeriments a la propietat perquè netegi l’espai– hauria donat un termini màxim als responsables per buidar de residus la zona si no volen rebre una sanció.