Platja Marina

L’Ajuntament continua buscant la platja adequada per permetre l’entrada de gossos. Foto: Arxiu

L’Ajuntament continua buscant, encara sense èxit, la platja adequada per permetre l’entrada de gossos.

La possibilitat de situar l’espai per a aquestes mascotes a la platja de la Marina es va esvair aquest dilluns, quan l’alcalde Rubén Guijarro i un grup de regidors van visitar el barri de la Mora per donar explicacions a uns veïns que s’havien mobilitzat a les xarxes socials per mostrar la seva oposició a la idea: “La platja de la Marina és molt petita i, si s’havia de dividir per fer la zona de gossos, ens quedàvem sense platja”, assegura Teresa García, membre de l’AV de La Mora.

García insisteix en el fet que el problema mai ha estat la presència dels gossos: “Molts veïns, dels que van anar a parlar amb l’alcalde, en tenen, de gossos”. El problema, diu, és la falta d’espai. La proximitat amb Sant Adrià i el tancament per contaminació de la platja del Litoral fan que la petita platja de la Marina, estrenada fa un any, s’ompli no només dels veïns de La Mora, sinó de persones que venen des de Sant Adrià o des del barri de Sant Roc, explica García.

Per la seva banda, l’Ajuntament assegura que continuen avaluant altres possibles ubicacions: “És un servei necessari i que respon a una demanda d’una part de la societat”, asseguren fonts municipals. Quan es porti a terme, serà la primera de Badalona. El consistori afirma que si encara no s’ha trobat l’emplaçament adequat és perquè “s’ha de fer de forma curosa, ben gestionada i compatible amb la resta d’usos de la platja”.

Mentrestant, els badalonins que vulguin passejar amb el seu gos a la platja hauran d’anar a la de Can Teixidor, al Masnou.