"Planet Pit" és el nom del darrer treball del raper més popular de tots els temps

Shakira, Paulina Rubio, Ke$ha, Enrique Iglesias, Taio Cruz o Jenifer López han sigut els acompanyants de Pitbull en diverses colaboracions musicals.

Armando Christian Uria Ruiz Pérez és el nom real de Pitbull. Un cantat de rap nascut amb arrels portoriquenyes nascut a Miami fa 30 anys.

Els seguidors de Pitbull fa mesos que esperen amb anhel l’arribada del cantat d’orígen portoriqueny. El raper omplirà avui, a les 20:45 h al Pavelló Olímpic de Badalona amb la seva música i els seus èxits que encara sonen a bars, pubs, carpes i discoteques. El raper ha triat Badalona per presentar el seu nou treball ple de ritmes llatins combinats amb música dance. Encara queden entrades disponibles. Els preus van des de 25 als 60 euros. El cantant va estudiar a l’escola superior d’enginyeria, en aquests anys feia freestyle, no obstant això, sabia que havia de fer una mica més per sobresortir i va decidir prendre el rap de debò. El de Miami va començar a escriure cançons i va decidir buscar un nom. En un dels seus primers concerts, un dels seus amics li va dir que quan cantava semblava un gos pitbull. Des d’aleshores es fa dir Pitbull.

WhatsAppEmail