Parlon

Parlon assegura que l’hegemonia del PSC a Santa Coloma és la demostració del treball ben fet. Foto: ACN

L’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, ha definit a Gabriel Rufián com un “paracaigudista” que aposta per la vella política. En una entrevista concedida a EFE, Parlon ha assegurat que no  temps per “entrar al joc de Rufián”, però que al candidat d’ERC a l’alcaldia “li anirà bé conèixer la realitat més enllà de la moqueta de Madrid”.

Parlon també ha bromejat amb la presència de Rufián a la ciutat, afirmant que “ve bastants caps de setmana, no tots”. Sobre la cultura de la polèmica a la política local, ha afegit que aquestes llicències no te les pots permetre i que els candidats no durarien ni un mandat.

Parlon ha assegurat que les més de tres dècades d’hegemonia del PSC a Santa Coloma “no són una anomalia política”, sinó que és la demostració que s’està treballant bé. “L’escola municipalista del PSC fa que la gent ens doni confiança. Estem a peu de carrer de debò, treballem la proximitat de manera molt ben pensada, amb escolta activa, per intentar resoldre els problemes, estem 24 hores els 7 dies de la setmana”, ha manifestat l’alcaldessa.

Crítica a la Generalitat per la gestió de les residències

En ser preguntada pel cas de la residència de Santa Coloma, Parlon diu que “hi ha línies vermelles que no es poden creuar”. Explica que va reunir-se amb el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, i va confirmar que no tenia partida econòmica per fer la residència. També ha afegit que la polèmica es podia “desmuntar ràpidament” perquè la política assistencial de la Generalitat en l’àmbit de la gent gran “és un punt molt dèbil de la seva gestió”.

Creuament de tuits entre Parlon i Rufián

Les declaracions de l’alcaldessa no han deixat indiferent a Rufián, que ha contestat a través de Twitter. “Quan jo estava a l’escola tu ja eres regidora d’un alcalde corrupte que et va designar alcaldessa des d’un furgó policial”, ha expressat Rufián. D’altra banda, Parlon ha replicat el candidat d’ERC assegurant que “si amb vint-