Segons un acord del ple municipal del maig de 2004, l’Ajuntament de Badalona es va comprometre hissar la bandera de l’arc de santmartí cada 28 de juny, dia mundial de l’orgull lésbic, gay i transexual. Tots els partits polítics hi van estar d’acord menys un: el Partit Popular. Doncs bé, el passat dimarts no es va veure al balcó consistorial aquesta bandera. Coherència? Tota. Solidaritat amb un col·lectiu que ha patit -i segueix patint- discriminacions arreu del món per la seva condició sexual? Cap ni una.

CRISI O CIVISME. Tot i que ja queda lluny la revetlla de Sat Joan, cal recordar que el matí del divendres 24 de juny els equips de neteja van recollir deu tones de residuus de les platges badalonines, quatre tonelades menys que l’any passat. Som més cívics o no vam consumir tant a la platja degut a la crisi?

SERVEIS ANIMALS. La Guàrdia Urbana de Badalona ha hagut de fer un parell de sortides ben originals. En una ocasió van desplaçar-se al carrer Sant Bru, on una família d’ànecs (mare i cries) passejaven com si estiguessin al camp. I dies abans van personar-se a l’estany de Ca l’Arnús, on un bernat pescaire devorava els peixets que es veien al fons d’aquest espai.

BOMBES DE LA GUERRA CIVIL. Els Mossos d’Esquadra han hagut de desactivar tres bombes que dataven de la Guerra Civil i que van ser trobades la nit del dilluns a la platja de davant la central de Fecsa, a la frontera entre Badalona i Sant Adrià.