L’alcalde Albiol rep les reclamacions recollides per l’Associació de Veïns de la Pau. Foto: Albert Segura (ACN)

L’Associació de Veïns del barri de la Pau va lliurar aquest dijous unes 170 reclamacions a l’Ajuntament de Badalona pels continuats talls del llum a la zona. Segons estimen des de l’entitat, prop de 600 famílies pateixen aquestes aturades de subministrament elèctric al barri, de manera que només una tercera part dels afectats ha presentat una demanda formal contra Endesa.

Aquest lliurament de reclamacions es va produir després que el consistori anunciés el compromís de la companyia per treballar en la millora de la xarxa elèctrica del municipi per evitar nous talls i així garantir el subministrament a les famílies. En aquest sentit, Endesa col·laborarà amb l’administració municipal per regularitzar la situació de les persones que tinguin la llum punxada en un pis en propietat o amb contracte de lloguer.

“El que va passar fa dues setmanes no es tornarà a repetir, on hi va haver veïns que es van quedar fins a quatre dies sense llum, és una situació que tècnicament ha de resoldre Endesa”, va assenyalar l’alcalde Xavier García Albiol, que es va mostrar convençut que la companyia “estarà a l’altura” i va agrair la seva col·laboració per lluitar contra el “frau” que es produeix en el subministrament elèctric per “actes delictius” a Sant Roc.