Montornès

El conseller Juli Fernàndez amb Alex Montornès i Rubèn Arenas. Foto: Twitter (@alex_montornes)

El conseller de Territori, Juli Fernàndez, ha visitat aquest matí l’estació de tren de Badalona per fer el trajecte en Rodalies fins a Mataró. L’objectiu de Fernàndez era demostrar els inconvenients amb els quals es troben els usuaris a causa de la manca d’inversions.

Prèviament, s’ha reunit amb els alcaldables d’ERC de Badalona i Sant Adrià, Alex Montornès i Rubèn Arenas, per parlar sobre les problemàtiques que pateixen els ciutadans i els projectes a futur per les estacions de Rodalies. “La manca d’inversions afecta molts badalonins. Jo mateix he patit amb retards amb els horaris i és impossible programar qualsevol viatge. Exigim que el govern faci les inversions necessàries que estan pendents o ens cedeixi les competències”, assegura Montornès a Línia Nord.

Única estació del Barcelonès i el Maresme sense accés a mar

El candidat d’ERC a la ciutat també ha explicat els diferents problemes de l’estació, com la manca de manteniment i les reiterades avaries de les escales mecàniques. A més, ha assegurat que si d’ell depèn, es farà el possible per habilitar un accés a l’estació per la part mar. “Som l’única estació del Barcelonès i del Maresme que no té accés a mar. Els veïns han de donar molta volta o alguns s’exposen al perill de travessar les vies de tren”, afirma Montornès.

“Rodalies pateix incidències 8 de cada 10 dies”

Una reunió que es produeix en plena polèmica de l’avaria de la línia R2 Sud que va deixar fora de servei el sistema de senyalització a l’estació de Rodalies de Gavà. Fernàndez recordava ahir al Centre d’Operacions d’FGC a Martorell, que la xarxa de Rodalies pateix incidències 8 de cada 10 dies, el que demostra que hi ha un problema cronificat què cal donar solució. “Que tenim un problema crònic d’inversió a la xarxa és evident i cal trobar solucions per millorar el dia a dia de la gent”, assenyalava.