acte policia Montgat

Un moment de l’acte de divendres passat. Foto: Ajuntament

L’acte institucional del dia de la policia local, que es va celebrar divendres passat, va servir per reconèixer la tasca dels agents, i per agrair la dedicació durant la pandèmia de les empreses, entitats i comunitats locals.

Durant l’acte es va reconèixer la trajectòria de tots els agents de la policia local que s’han jubilat els darrers anys, i es van lliurar diplomes de reconeixement a tots els agents en actiu per la seva dedicació i esforç per garantir la seguretat al municipi.

L’alcaldessa, Mercè Marín, i el regidor de Seguretat Ciutadana Raül Abad, van destacar “la importància de tenir un equip humà qualificat, cohesionat i preparat per afrontar els reptes de la seguretat ciutadana”.

Però els policies no van ser els únics homenatjats. Es va reconèixer la tasca solidària d’empreses i entitats que van tenir un paper destacat en el subministrament de materials sanitaris durant la pandèmia, com ara l’empresa ICT Filtraciones, o de la comunitat xinesa del municipi, que van facilitar bates i mascaretes en els moments més difícils del confinament. També es va lloar la dedicació altruista de totes les persones voluntàries de protecció civil, que van tenir un paper rellevant durant la pandèmia. No va faltar tampoc el reconeixement de Marín i Abad a la tasca de Badalona Serveis Assistencials, que va estar al capdavant dels serveis sanitaris del municipi en uns moments de màxima alerta. També va ser guardonada la farmacèutica Marta Espinàs per la seva col·laboració com a formadora de la policia local en temes sanitaris.