Nit, compres, dansa i festa. Amb aquest còctel va celebrar-se el passat dissabte 3 de maig la segona edició de la reeixida Badalona Shopping Night, una cita que va aplegar gairebé 200 botigues del centre de la ciutat que van obrir les seves portes fins a la mitjanit amb avantatges comercials i activitats lúdiques, culturals i gastronòmiques.

El tret de sortida de la Shopping Night badalonina va tenir lloc pels volts de les 9 de la nit, amb la posada en escena de la Flashmob de la Shopping Night, un espectacle de coreografia que enguany ha estat dirigit per Maribel del Pino i amb la col·laboració de les principals escoles de dansa de Badalona. Així mateix, la nit de compres de Badalona també té una cançó pròpia i una passarel·la virtual, el padrí de la qual és Guillem Rodríguez, dissenyador de la passarel·la 080 i Premi al Millor Dissenyador Jove de l’estat.

ELS MERCATS, TAMBÉ

Per primera vegada els mercats de Badalona van participar en la Shopping Night. En concret, el Mercat Maignon va obrir les seves portes fins a mitjanit per oferir tastets gastronòmics. Els visitants a la cita comercial van poder gaudir també d’activitats artístiques, com l’escenari de música salsa que es va instal·lar a partir de mitjanit a la plaça de la Vila.

La Shopping Night està organitzada per BadaCentre i Centre Comerç Badalona, amb el suport de l’Ajuntament.