Nens guarnint l’Arbre

Els passats dies 13 i 14 de desembre, el Centre Cívic Can Cabanyes va omplir-se d’infants que volien participar en una iniciativa que el mateix centre havia promogut de cara a Nadal: aquesta consistia en escriure en un paper un desig d’esperança, somni i il·lusió per una societat i un món millor. En acabat, van penjar-los a l’Arbre dels Desitjos, ubicat al vestíbul del mateix Centre Cívic.

L’objectiu de l’activitat era fomentar l’esperit creatiu dels infants i sintonitzar cultures i realitats diferents en un mateix projecte, potenciant la germanor entre els nens de diferents procedències.

L’activitat va estar guiada per Pepita Salvat, membre de l’entitat Estudi C i va acompanyar els infants en l’elaboració de l’arbre, orientant-los i ajudant-los en tot el possible.

Laura Garcia, directora del Centre Cívic de Can Cabanyes, ha explicat a LíniaBadalona que les dues tardes durant les quals es va desenvolupar l’activitat van ser tot un èxit de participació: fóren més de vint els petits artistes que van compartir l’experiència i van omplir l’Arbre dels Desitjos de creativitat, innocència i sensibilitat.

L’equip de participants estava compost per deu nens del barri de Sant Crist, deu de l’escola Mercè Rodoreda, a Nova Lloreda, i d’altres que s’hi van sumar espontàniament, provinents de les escoles badalonines Llibertat i Minguella.

L’activitat va estar organitzada i promoguda per l’associació La Mussara i pel Centre Cívic Can Cabanyes, que un cop més ha tornat a posar a disposició de la gent del barri una iniciativa que convida tothom a unir-se i agermanar-se per una causa interessant.

L’arbre dels Desitjos resta ara a disposició de tothom que s’hi vulgui acostar per escriure un desig i penjar-lo. Està ubicat al vestíbul del Centre Cívic Can Cabanyes (Rambla Sant Joan, 59-77).

D’aquesta manera, grans i petits hauran col·laborat a guarnir aquest Arbre de Nadal tan especial amb bons propòsits, desitjos positius amb la mirada posada a un món i una societat millors, una convivència més fàcil i solidaritat amb les persones que es troben en situacions complicades. Tota una declaració de l’esperit nadalenc.