Més de 3.500 corredors van participar en la Maratest de Badalona 2014, celebrada el passat diumenge 23 de febrer entre Badalona i Montgat. Aquesta competició, que serveix com un sparring de cara a les pròximes maratons, com la de Barcelona del pròxim 16 de març, va tenir com a noms propis a Sergio Enríquez, del Pratenc Associació Atlètica, i a Anna Riera, del Canovelles, els dos guanyadors de la prova de 30 quilòmetres. Pel que fa a la distància curta de 15 quilòmetres, Juan Álvarez i Janeth Becerra van aconseguir la victòria.

En un ambient tranquil i festiu, els corredors van poder posar-se a prova de cara als seus pròxims objectius de marató o mitja marató. Durant la carrera es van veure diferents grups de participants realitzant de manera conjunta el recorregut de la cursa, especialment al voltant de les sis llebres que marcaven els ritmes objectius d’una marató.

Sergio Enríquez va finalitzar la prova amb un temps d’una hora, 41 minuts i 25 segons, establint la millor marca de la Maratest. El van seguir Quim Carlús, amb un cronòmetre de 1:45:14 i Eudald Nieto, amb un temps de 1:45:30.

Pel que fa a les noies, Anna Riera va endur-se el triomf després d’establir un temps final de dues hores, 7 minuts i 1 segon, per davant d’Arantxa Suau i Mª Teresa Segués, segona i tercera respectivament.