Acte CIBA Santa Coloma

Un dels actes feministes celebrats recentment a la CIBA. Foto: Ajuntament

Una verdadera marató feminista s’ha apoderat de Santa Coloma de Gramenet aquest mes de maig. L’espai feminista de recursos i serveis per a dones de la CIBA acollirà durant aquestes setmanes fins a tres jornades diferents. El primer dels esdeveniments va tenir lloc dimarts, quan es va celebrar la segona edició de les Jornades Internacionals Data Feminism, una trobada que té per objectiu reflexionar els reptes de l’agenda feminista aplicades a les tecnologies de dades.

La trobada va comptar amb la particiapció de diferents personalitats i professionals de l’àmbit tecnològic com la Secretària d’Estat de Digitalització i Intel·Ligència Artificial del govern espanyol, Carme Artigas.

El relleu de les jornades el prenia ahir una delegació formada per una vintena de dones marroquines amb càrrecs en diferents governs locals del país africà, que visitaven la CIBA en el marc del projecte de cooperació EqualMED, liderat per la Diputació de Barcelona i l’entitat IMADEL.

Lúltim dels esdeveniments tindrà lloc aquest cap de setmana i consisteix en unes jornades veïnals i feministes de debat i reflexió organitzades per la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) sota el nom Com construir Barris Violetes?.